Jussin tiedotteet

vi

Perhoboxi.com

 

Kirjoittelen tänne kun muistan.
( Jussi Ojanen...... finmuddler)

04.03.2006
Tenoneuvottelut ovat käynnissä ja eri keskustelupalstat revittävät kaikenmoista asian tiimoilta. Mielestäni nyt on odottelun
aika. Luulen, että ensi kesänä kalastallaan Tenolla entiseen malliin lukuunottamatta pieniä muutoksia. Niistä keskutellaan varmaan sitten uudelleen kun todelliset muutokset tiedetään. Osoitteessa http://www.tenojoki.fi/tenopaasivut/pdf/tenojo2006_01.pdf on tiedote keskustelujen nykytilanteesta.

14.12.2005
Alussa, kun aloitin tekemään perhoboxia ja muita sivuja, minulle oli sellainen ajatus jotta teen sivuista kahteen suuntaan toimivia. Viime aikoina on kuitenkin ajatukset muuttuneet. On täytynyt tukkia jokainen ulkoa tuleva syöttö sivuille kun muutamat riitapukarit kirjoittelevat sivuille törkeyksiään. Viimeksi eilen poistin Gallerystä kommentointimahdollisuuden koska en jaksa koko ajan vahdata noita "näppäryyksiä" mitä nuo superkirjoittelijat saavat aikaan.
Siispä: Kukaan ei enää kommentoi Galleryn perhoja tai kuvia.

19.10.2005- Kesä 2005
Olette varmaan huomanneet Perhoboxin pysähtyneisyyden viime kuukausien aikana. Syy: On ollut kovasti hommaa saada tenojoki.fi sivut kohdalleen ja toiseksi.... eipä itselläni tullut kummasti asiaa viime kesän lohestuksesta. Yksi kuitenkin: Undertager maustettuna muutamalla kultafasaanin pyrstösiikasella oli taas mainio. Materiaalia sivuille olen odotellut, mutta eipä ole muillakaan ollut kovin paljon uutta juttua. Odotan edelleen.

04.10.2005 09:29 - Kiinansilkki
Lähetin agentin Kiinaan hakemaan luonnonväristä kiinansilkkiä. Aikoi ottaa sytkärin mukaan jotta eivät myy muovia.
Minulla on paljon veniardin fluorivärejä joilla meinaan silkkiä värjätä, joten toivottavasti AGENTTI onnistuu. Sain juuri postin Pekalta Kiinasta. Sanoi, että sortsit riittää ja lämmintä on.

02.10.2005
Tenosivut nukkuu. Yritän nyt elvyttää perhoboxin toimintaa.

Perhoboxi.com